Qui som?

Benvinguts,

Som les Natalies i la Paula.

En el nostre blog tractarem diversos conflictes que passen al món, dia a dia, i que són importants de conèixer. Volem fer-vos una petita explicació:


Què és un conflicte?

Un conflicte és una situació de tensió o hostilitat produïda per un desacord entre dues o més persones. Quan esdevé enfrontament, pot provocar una discussió verbal o en grau extrem, una guerra, mentre que si no aflora provoca inestabilitat psíquica en el subjecte, que necessita recobrar l'ordre o la pau.




viernes, 23 de enero de 2015

QUÈ PASARIA SI CATALUNYA S'INDEPENDITZA?

El nou estat seria una república i continuaria el euro, però tindria que seguir amb el lastre de tenir 3 milions de treballadors per 2 milions de pensionistes i parats.

Per començar, seria una república parlamentària. Lluny queden els temps en què Jordi Pujol respectava la figura del rei Joan Carles i parlava d'una Catalunya independent amb el monarca com a cap de l'Estat, a semblança dels països de la Commonwealth, i sempre que es dirigissin a ell en qualitat de comte de Barcelona i no com a rei d'Espanya. No obstant això, aquesta hipòtesi no ha arribat a quallar i tots els partits nacionalistes catalans es decanten per la fórmula republicana.




HABITATGES

La independència de Catalunya provocaria un impacte econòmic positiu de fins a 2.564 milions d'euros en el sector immobiliari de Barcelona per la demanda que es generaria per les noves ambaixades i consolats durant els primers cinc anys, segons un estudi del Cercle Català de Negocis (CCN) al qual ha tingut accés Europa Press.
L'estudi sosté que les representacions diplomàtiques de 143 països originarien una demanda de 401.070 metres quadrats (equivalents a 31,2 illes de l'Eixample) entre lloguer i compra, tenint en compte no només els edificis oficials, sinó també les residències dels diplomàtics que es s'instal·lessin a Barcelona o les oficines de les multinacionals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario