Qui som?

Benvinguts,

Som les Natalies i la Paula.

En el nostre blog tractarem diversos conflictes que passen al món, dia a dia, i que són importants de conèixer. Volem fer-vos una petita explicació:


Què és un conflicte?

Un conflicte és una situació de tensió o hostilitat produïda per un desacord entre dues o més persones. Quan esdevé enfrontament, pot provocar una discussió verbal o en grau extrem, una guerra, mentre que si no aflora provoca inestabilitat psíquica en el subjecte, que necessita recobrar l'ordre o la pau.




domingo, 11 de enero de 2015

LES REVOLTES A CAUSA DE LA INDEPENDÈNCIA


PRIMERA MANIFESTACIÓ:



A l'any 2012 (L'onze de Setembre), la primera manifestació va tenir lloc a Barcelona durant la Diada Nacional de Catalunya i va ser organitzada per l'Assamblea Nacional Catalana. Tot a causa de que la presidenta Carme Forcadell va dir que «el 12 de Setembre, el Govern haurà de començar a treballar per la independència de Catalunya.  
Mariano Rajoy va dir: ''A veure si som capaços de fixar prioritatas i de saber on és cadascú. El que no toca ara és l'embolic.
Fou una jornada històrica, per xifres i pel to marcadament independentista de la marxa, mai vist abans en una mobilització tan multitudinària. 



CADENA HUMANA 


A l'any 2013 (L'onze de Setembre), la segona manifestació va tenir lloc   fins a les  terres de l'Ebre.

Van ser 400 km de llargada i va caldre molta gent, perquè fos un èxit. La manifAstació va contar amb l'ànim de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Esquerra Republicana de Catalunya(ERC) i amb la critica explicita del Partit Popular Català (PPC) i de Ciutadans.
En total van participal 1.6 milions de persones i el Ministeri de l'Interior d'Espanya.







LA V

A l'any 2014(L'Onze de Setembre), la tercera mobilització més destacada serà la gran V de l'Onze de Setembre, amb l'objectiu d'omplir la Gran Via 

i la Diagonal de manifestants per la independents. Començara a les 17:14 i arribarà, per una banda, fins a la 
plaça de Pius XIIi, per una altra, fins a la splaça d'Ildefons Cerdà. El recorregut previst serà d'onze quilòmetres.







No hay comentarios:

Publicar un comentario