Qui som?

Benvinguts,

Som les Natalies i la Paula.

En el nostre blog tractarem diversos conflictes que passen al món, dia a dia, i que són importants de conèixer. Volem fer-vos una petita explicació:


Què és un conflicte?

Un conflicte és una situació de tensió o hostilitat produïda per un desacord entre dues o més persones. Quan esdevé enfrontament, pot provocar una discussió verbal o en grau extrem, una guerra, mentre que si no aflora provoca inestabilitat psíquica en el subjecte, que necessita recobrar l'ordre o la pau.




viernes, 6 de marzo de 2015

El sentiment de l'Islamofòbia s'estèn per tota Europa.





Les víctimes de l'islamisme radical van més enllà dels afectats directes d'atacs terroristes. La població musulmana resident a Europa observa com l'ombra de la sospita plana sobre tot el col·lectiu amb cada acte extremista. Els experts alerten d'un creixement de la islamofòbia al continent, amb atacs a mesquites i discriminació laboral de la dona musulmana com les principals manifestacions.
                                                          La catedral de Colònia va apagar les seves                                                             llums dilluns en protesta per la manifestació                                                                                 xenòfoba convocada per Pegida


 Milers de ciutadans s'han llançat als carrers d'Alemanya durant les últimes setmanes per alertar de la suposada islamització que viu el país. L'organització que els mobilitza porta l'eloqüent nom de Patriotes Europeus contra la Islamització d'Occident. Amb diferents rostres, el fenomen es manifesta en altres països. El Front Nacional acapara el major nombre de vots a França amb un discurs contrari a la diversitat cultural. Els atacs a les mesquites es multipliquen a Suècia. El brutal assassinat islamista d'un soldat a Londres el 2013 va disparar les agressions a la comunitat d'aquesta religió. I la tendència no remet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario